GEÇMİŞ OLSUN...


Hepimiz duyduğumuzda ürpermedi mi ? Ne büyük bir korkudur o. Hele hele yolcu listesi açıklandığında uçakta birde ÇEBİ vardı. Akrabam Hasan Çebi beni aradığında sesi titriyordu, kimdi bu kişi ve durumu nasıldı? Bir çok telefon geldi , ne tuhaf duyguymuş bu. Tek tesellimiz kazadaki kayıp sayısının ,yolcu listesine göre az olması ama bir can bile bizim canımız degilmi?

Sevgili akrabalarımdan kazadaki akrabamızı tanıyan varsa lütfen e-maili me bir bilgi yollasın ,

bunu herkesle paylaşalım. Tekrar herkeze geçmiş olsun .Kazada vefat edenlerede rahmet diliyorum... Birde eleştirmeden duramayacağım, İnsanlar can derdinde THY prestij peşinde. Ne zaman büyük olacağız biliyormusunuz? Her şeyde haklıyım demediğimizde.
Atatürkünde neredeyse 1934 senesinde bir uçak kazası geçirecegini biliyormuydunuz?
''...... Manevranın sonunda, daha çocukluk çağında olan uçaklarla gösteriler yapıldı. Bundan sonra manevraya katılan yabancı subaylardan isteyenlerin bu uçaklara bindirileceği bildirildi. Bende hemen uçaklardan birine yöneliyordum ki General Ali Rıza kolumdan tuttu. ''bilmediğin aş ya karın ağrıtır ya baş'' diyerek beni uyardı. Uçağa benim yerine bir başka ülkeden subay bindi. Bu uçak havada bir dönüş yaptıktan sonra yere çakıldı. ölümden kurtulmuştum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cc: mustafa.cebi@emo.org.tr
Subject: Re: FW: çebi

>
> Amsterdam'da düşen Tekirdağ uçağında yaralı olarak kurtulanlar arasında
bulunan kardeşim Feriha Çebi' ye çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
İnşallah çok kısa sürede kazanın acılarını siler. Allah şifalar versin.
(haberi internetten öğrendim)